18. Köp och sälj

Hjälp med omplacering

2018-01-09 13:59 #0 av: Cosmopiloten

Hej.
Är på väg att ta mig för att rädda två chinchillor som bor i närheten. 6 månader, ingen känd bakgrund, en hane och en hona och de bor ihop. 
Finns det någon här som kan ta sig an honan senare? Och någon som kan erbjuda hem till eventuella ungar? Hanen kan stanna hos mig. 
Vill just nu få dem därifrån men måste ha hem till de jag inte har permanent plats för. 
Kommer i så fall finnas i Mjölby, och kan tas ned till Klippan/Helsingborg/Ängelholm, samt längs med E4:an nedåt genom Jönköping. Kan även ta med till Norrköping som längst norrut i samband med utställningar i området.

Jag kan inte ta mig an dem förrän jag vet att det finns hjälp med omplacering när det blir dags!
Snälla, tveka inte att höra av dig!

Anmäl
2018-01-16 19:01 #1 av: Elin_la

Hej :) jag letar efter chinchillor så jag skulle kunna passa dem :) är de, tama ? Och får man med buren de bor i? Jag har kunskap om chinchillor och andra gnagare förresten ^^ du skulle kunna höra av dig till mig på mitt nummer då kan vi prata mer där :) och är det bara tillfälligt eller köper jag dem ? ^^

Mitt nummer är
0707130224

Mvh Elin.

Anmäl
2018-01-18 12:05 #2 av: Cosmopiloten

#1 Hej! Just nu verkar det som att det finns ett hem redo för honan så fort hon är redo att flytta, men kan höra av mig ifall det skulle ändra sig.
Då jag köpte dem utan bur så bor honan i babysäkrad bur som är mindre än vad de helst ska ha, så vid en omplacering behöver egen bur införskaffas, och om honan ej bär kull eller inte får en hon-unge kan det vara lämpligt att veta var man kan hitta en kompis till henne (av samma kön såklart.) jag ser helst att hon får ett för alltid hem så "köpet" bör vara noga övervägt. Ser också gärna att det hålls en liten kontakt så jag vet hur det går för henne och att hennes tuffa start är ett minne blott :)
Jag återkommer om det är så att hon inte kan flytta till det andra hemmet som erbjudit sig.

Anmäl
2018-01-22 04:37 #3 av: Vindemiatrix

Om det fortfarande behövs så kan jag erbjuda hem till en hane (dvs om det blir ungar), har en vuxen hane som nyligen blivit utan kompis.

Anmäl
2018-01-22 13:03 #4 av: Cosmopiloten

#3 Åh vad bra, men synd att ni förlorat en chilla <3 Jag hör av mig om det blir aktuellt :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.